vtwonen

Voor het eerst in de vtwonen huiscollectie: muur- en vloertegels! De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.

Dessins & terracotta

De eenvoudige witte tegel is altijd mooi. Maar voeg je af en toe eenzelfde tegel met een grafisch dessin toe (kies uit vier varianten), dan maak je je muur net spannender. Op de vloer matzwarte terracotta tegels, met eventueel hier en daar een kleine afdruk in de vorm van een hartje, huisje of cirkel. In verschillende kleuren, van warm wit tot chocoladebruin.

Robuust & mat

Op de wand zit tegel Calpe Concrete die door zijn glans en reliëf lekker robuust is. Op de vloer ligt een contrasterende terracotta tegel die mooi mat en groot is: White Touch heeft de uitstraling van witgeverfd beton. Het bad is bekleed met tegel Calpe Seagreen, uit dezelfde serie als de wandtegel.

Vensterbank

Wit is er in zoveel nuances dat je zelfs met alleen witte tegels een spannend mozaïek kunt creëren. Deze grof gebakken, langwerpige tegels (mét zachte glans) voelen zich overal thuis: aan de muur, op de vloer en zelfs, zoals hier, op een lage kast voor het raam.

Chic & warm

Lekker groot en met een mooie glans, vloertegel Re Lab (hier in de kleur Mud) geeft elke leefruimte een chique en warme uitstraling. Re Lab is er in nog vier andere tinten: Beige, Black, Grey en White. Op de wand zit een bijzondere, langwerpige tegel met houtprint: Amazona is bedoeld als vloertegel, maar kan met de juiste lijm ook op de wand. In 4 in verschillende houttinten.

Glanzend & grof gebakken

De glanzende, grof gebakken tegel in diepblauw maakt de schouw een lust om naar te kijken. Deze tegel is er in nog zeven andere prachtige kleuren.

Fotogalerij

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Tegels vtwonen

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via