Keramisch parket - Nieuw!

De nieuwste ontwikkeling op gebied van keramische vloeren zijn op het moment de houtstructuur vloeren ook wel keramisch parket genoemd. Onze merken houtlook tegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en wandtegel maar ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze showrooms kunt u uitgebreid kennis maken met deze vloeren.

De warme uitstraling van een echte houten vloer met de gemakken van een keramische tegel zoals:

  • kras en slijtvast
  • het gebruik van vloerverwarming
  • geen onderhoud zoals bijv. schuren, impregneren of waxen
  • minimale voegbreedte

Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn bijna allemaal strak gesneden en daardoor met een smalle voeg te leggen. Hierdoor komt de echtheid van de vloer goed tot zijn recht en lijkt het nog meer op een echte houten vloer. Natuurlijk leveren wij ook de plinten. Ook is er de mogelijkheid om deze houtvloeren buiten te plaatsen

Wij leveren diverse merken houtlook tegels. Ieder merk heeft z'n eigen structuren, kleuren en maatvoeringen. Het nu al brede assortiment keramisch parket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Komt u gerust eens langs en overtuig uzelf om deze fantastische vloeren te zien en te voelen. Wij informeren u graag over de vele toepassingsmogelijkheden van deze tegels.

Fotogalerij

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Tegels Keramisch parket - Nieuw!

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via