Castelo handgemaakte tegels

Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousada's en patriciërshuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels van marmerpoeder en kleurstoffen.

In de Classic lijn is het unieke karakter van de handgemaakte pastelkleurige vloertegels met hun prachtige randen en antieke motieven bewaard gebleven. De Classic-lijn heeft zes verschillende basistinten, in warme pastels en opvallend zwart en wit.

Fotogalerij

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Tegels Castelo handgemaakte tegels

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via