Tegels

Tegels

In het assortiment tegels voor vloeren en wanden van St. Pieter vindt u diverse stijlen, materialen, afmetingen, toepassingsmogelijkheden en prijsklassen.

Voor het eerst in de vtwonen huiscollectie: muur- en vloertegels! De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.

De nieuwste ontwikkeling op gebied van keramische vloeren zijn op het moment de houtstructuur vloeren ook wel keramisch parket genoemd. Onze merken houtlook tegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en wandtegel maar ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze showrooms kunt u uitgebreid kennis maken met deze vloeren.

Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousada's en patriciërshuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels van marmerpoeder en kleurstoffen.

Casalgrande Padana is opgericht in 1960. Casalgrande Padana is het eerste Italiaanse bedrijf dat zich specialiseerde in porceleine tegels en werd al snel één van de grootste spelers op de internationale markt.

De Italiaanse Cooperatie Ceramica d'Imolais een belangrijk referentiepunt voor de hele wereld. Een toonaangevende speler in productiecapaciteit en technologische ontwikkeling en design-innovaties op het gebied van tegels. Imola Ceramica is het altijd een voorloper geweest in de laatste trends.

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Tegels

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via