Montage & Levering

Montage & Levering

Bij St. Pieter laten wij u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten, de vloer laat leggen en/of de producten laat leveren of afhaalt.

Uitvoerende werkzaamheden

Of het nu gaat om het zetten van tegels, het plaatsen van houten vloeren, het leggen van natuursteen, parket of laminaat, bij St. Pieter heeft u de keuze.

Ben u zelf ontzettend handig? Heeft u zelf contacten? Of geeft u liever alles uit handen en laat u St. Pieter alle werkzaamheden uitvoeren?

Levering

Voor de levering van onze vloer en wand producten kunt u kiezen uit:

  • Afhalen in Tilburg
    De allerlaagste prijs! Uw tegels en natuursteen is af te halen in ons centraal magazijn in Tilburg.
  • Grootafname inclusief levering in de regio
    Wanneer wij de tegels direct vanaf de fabriek kunnen bestellen is de prijs een stuk interessanter. Van dit inkoopvoordeel profiteert u mee. Regio: Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda. In verband met speciale prijsafspraken met de transporteur kunnen wij tegen scherpe prijzen in de rest van het land leveren.
  • ALL-IN | alles in één hand en alles onder één dak
    St. Pieter Support, wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Het enige aanspreekpunt dat u heeft is St. Pieter. U krijgt van ons één totaalfactuur. In onze showroom wordt u geadviseerd door onze verkoopadviseur en zodra u besluit om door ons de werkzaamheden te laten uitvoeren zal de uitvoerder contact met u opnemen en alles met u afstemmen*.

* Voor woonvloeren (keramisch/natuursteen), meestal gerekend meer dan veertig vierkante meter, gelden speciale prijzen en ook hierbij geven wij ú de keuze.

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Overig Montage en Levering

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via