Michel Oprey & Beisterveld

Of het nu gaat om een natuursteen binnen vloer, natuurstenen terrassen of marmeren vloeren of vloeren uit een andere natuursteensoort, u vindt het bij Michel Oprey & Beisterveld. In één van onze showrooms kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen of neem alvast een kijkje in de fotogalerij hieronder.

Fotoimpressie NAtuursteen voor binnen

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.

Fotoimpressie NAtuursteen voor Buiten

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Natuursteen Michel Oprey & Beisterveld

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via