Dé Badkamer- en Vloerenspecialist

Badkamers – Sanitair – Natuursteen – Tegels – Terrasvloeren & Montage
Vloeren & Wanden
Vloeren & Wanden

Vloeren & Wanden

De keuze van het materiaal en de kleur van de vloeren & wanden bepalen in grote mate de sfeer die in de ruimte wordt geschapen. Door de ruimte te voorzien van lichtgekleurde tegels of natuursteen kunt u eenvoudig een ruimte creëren die warm aandoet en groter lijkt dan de ruimte werkelijk is.

Door gebruik te maken van tegels in een opvallende kleur of stijl op de vloer en/of wand kunt u de ruimte laten spreken. Maar misschien kiest u er juist voor om zachte rustige kleuren te gebruiken om het interieur beter tot haar recht te laten komen? Bij St. Pieter bent u aan het juiste adres. Wat u ook met uw vloeren en wanden wilt bereiken, wij hebben er de oplossing voor.

St. Pieter heeft een zeer ruime keuze aan tegels, natuursteen, botonlook wanden.

Tegels Zetten en vloeren plaatsen

Uiteraard kunnen wij ook het tegelwerk en het leggen van houten vloeren of kunststof vloeren van A tot Z voor u verzorgen. Klik hier voor meer informatie of informeer naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs.

Subcategorieën

Tegels

Tegels

In het assortiment tegels voor vloeren en wanden van St. Pieter vindt u diverse stijlen, materialen, afmetingen, toepassingsmogelijkheden en prijsklassen.

Toon items...
Natuursteen

Natuursteen

Natuursteen is een natuurproduct dat veelal uit het buitenland geimporteerd wordt. Zo komt Marmer uit Italië, Leisteen uit Brazilië, Graniet uit India, Travertijn uit Turkije, Hardsteen uit China... geen land is ons te ver.

Toon items...
Vloerverwarming

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met vloerverwarming de woning te verwarmen en of te koelen. De voordelen van vloerverwarming ten opzichte van traditionele verwarming zijn dan ook zeer duidelijk.

Toon items...
Montage & Levering

Montage & Levering

Bij St. Pieter laten wij u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten, de vloer laat leggen en/of de producten laat leveren of afhaalt.

Toon items...
U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via