Intranet login

Login om toegang te krijgen tot het Intranet voor personeelsleden.

Ook in de woonkamer of andere leefruimtes wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming vanwege het verhoogde comfort en efficiëntie. Ook de komst van de lage temperatuur CV-installaties en warmtepompen zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming.

Vloerverwarming kan op verschilllende manieren worden verwerkt in de afwerkvloeren. St. Pieter biedt hierin twee opties: ingebonden of ingeslepen vloerverwarming. Ingebonden vloerverwarming wordt toegepast wanneer er nog geen afdekvloer aanwezig is of als de bestaande vloer het niet toelaat in te slijpen. Ook het willen isoleren van de vloer kan een reden zijn om de bestaande afdekvloer te verwijderen en achteraf in te binden. Wanneer er reeds een afdekvloer of tegelvloer aanwezig is, kan het inslijpen van vloerverwarming uitkomst bieden. In de meeste gevallen is dit voordeliger en is de verwerking sneller te realiseren.

ingeslepen vs ingebonden

Plan uw afspraak of in onze showroom of met Teams

De showrooms zijn gesloten tot 19 januari 2021. Maar bij St. Pieter gaan de werkzaamheden gewoon door! Ook als u een badkamer of tegelvloer wilt ontwerpen. Klik op de button om een afspraak te plannen met Teams of plan een bezoek in één van onze showrooms.