Smarthome Waalwijk

St. Pieter verzorgt de tegels in het nieuwe Smarthome woningproject in Waalwijk.

De wereld maakt in rap tempo kennis met de mogelijkheden van internet en smartsolutions. Internet is breed geaccepteerd en multifunctioneel. Het bekijken van foto's speelt zich steeds vaker af achter een pc of laptop dan in een fotoboek.

 

 

 

 

Van Wijnen biedt Smarthome woningen aan die klaar zijn voor het digitale tijdperk. Woningen die ingericht zijn om optimaal gebruik te maken van de moderne technologieën.

Het plan Smarthome Waalwijk bevindt zich in het zuidelijk deel van deelgebied de Bibliotheek. Het project bevat 41 grondgebonden koopwoningen en wordt omsloten door de toekomstige Toon Kortoomsstraat, Herman de Manstraat en Joep Naninckstraat.

Nieuwe slimme woningen in Waalwijk

De Smarthome biedt u o.a. in iedere verblijfsruimte een bedrade netwerkaansluiting, waardoor u in elke kamer toegang heeft tot een vaste internetaansluiting. Naast de iPad, de Apple TV, de Time Capsule en de internetaansluitingen is de Smarthome standaard uitgerust met een grotere meterkast via welke u toegang heeft tot een router / switch en de Time Capsule.

Standaard voordelen

  • Standaard een bedraad netwerk voor maximale internet snelheid.
  • Standaard een draadloos netwerk.
  • U kiest zelf uw internetprovider.
  • Via uw computer kunt u uw digitale bestanden door het gehele thuisnetwerk benaderen.
  • Voor veiligheid en plezier kunt u een IP-camera aansluiten op uw computernetwerk. Ideaal voor het monitoren van uw kind in de kinderkamer.
  • Standaard een Apple Time Capsule.
  • U ontvangt een Apple TV.
  • U ontvangt de revolutionaire Apple iPad 2.

De woningen

Door de architect is een diversiteit aan voorgevels toegepast, hierdoor ontstaat een divers straatbeeld en het geeft iedere woning een eigen karakter. Tevens is bij alle woningen een lessenaarsdak toegepast. Waardoor aan de voorzijde van de woning een verhoogd plafond ontstaat dat een zeer ruimtelijk effect geeft.

Fotogalerij

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.

Meer informatie vindt u op:  www.smarthomewaalwijk.nl.

Meer in deze categorie: 107 woningen Bloemenbuurt »
U bevindt zich hier: Home Projecten Smarthome Waalwijk

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via