22 woningen Distlerstraat

St. Pieter verzorgt de badkamers en badkamertegels van 22 Woningen in de Distlerstraat aan de groene Quirijnboulevard in Tilburg.

De woningen voldoen aan werkelijk alle woonwensen: voldoende slaapkamers voor een jong gezin, een forse achtertuin, parkeren op eigen terrein, hoge energieprestatie (tot 25%), een autoluwe straat en één groot park recht voor de deur. Kortom een mooi project om aan mee te mogen werken.

Betaalbare woningen

Met voorsprong de beste betaalbare woningen van Tilburg worden binnenkort gerealiseerd aan de groene Quirijnboulevard. Uw laatste kans op een fraaie (half)vrijstaande woning met uw voeten in het park. Wonen aan de Quirijnboulevard betekent alle ruimte voor spelende kinderen in een veilige omgeving, voor een rustgevende wandeling in de avondzon, voor bijzondere woningen en moderne architectuur, voor mensen die kwaliteit willen zonder daar de hoofdprijs voor te moeten betalen.

Betaalbare woningen in zo’n omgeving tref je zelden aan, zéker niet in een prijsklasse van ongeveer 300.000 euro.

De badkamers

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers (bijna 9 en ruim 15 m2) en een goed uitgeruste badkamer. Heel bijzonder is de volwaardige tweede verdieping (dus bepaald geen zoldertje), waar zich een slaapkamer bevindt met magistrale afmetingen: bijna 30 m2. Uw eigen domein, geheel naar eigen idee in te richten. Zelfs een tweede badkamer past hier gemakkelijk.

Planning

De 22 woningen gaan op zaterdag 26 september 2009 in de verkoop.

Fotoimpressie

22 woningen Distlerstraat   22 woningen Distlerstraat

Meer informatie vindt u op: www.quirijnboulevard.nl of bekijk de PDF.

U bevindt zich hier: Home Projecten 22 woningen Distlerstraat

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via