Dé Badkamer- en Vloerenspecialist

Badkamers – Sanitair – Natuursteen – Tegels – Terrasvloeren & Montage
Projecten
Projecten

Projecten

St. Pieter levert zowel aan particulieren als aan projectontwikkelaars en woningcoörperaties. Hieronder treft u enkele projecten aan waarin badkamers, sanitair en/of tegels van St. Pieter zijn opgenomen.

Heeft u naar aanleiding van deze webpagina behoefte aan meer informatie, dan kunt u vijblijvend contact met ons opnemen. U kunt vragen naar Kris van Oene.

Blixembosch Buiten is een nieuwe levendige buurt en ligt aan de rand van de populaire wijk Blixembosch, in Eindhoven-noord. Het gezellige en groene Blixembosch is als een dorp in een stad. De ruimtelijke opzet, mooie woningen en goede locatie maken van Blixembosch één van de populairste wijken van Eindhoven.

St. Pieter levert het sanitair en de betegeling voor de badkamers.

Na een succesvolle eerste fase waarin de kopersvereniging Hof van Zeelst 32 semi bungalows heeft gebouwd worden binnenkort nog eens 16 woningen gebouwd. In CPO verband bouwen kopers een eigen huis op maat samen met anderen. De indeling en de grootte van de woning is door de kopers helemaal zelf bepaald onder begeleiding van architecten Bureau A + Gunneweg & Burg.

St. Pieter Eindhoven is geslecteerd als totaalleverancier van sanitair en tegels en verzorgt de volledige badkamer installatie alsmede het zetten van tegels.

Afgelopen jaar is in nauwe samenwerking met de toekomstige bewoners het plan voor 13 CPO woningen te Esbeek ontworpen. Verschillende types per doelgroep waarbij de tussenwoningen een V.O.N. prijs hebben vanaf € 140.000.-.

In het plan zijn 4 klassieke tweekapers met schilddaken ontworpen. De 3 driekappers zijn voorzien van zadeldaken waarbij op de uiterste hoekwoningen topgevels met een verlaagde goot zijn opgenomen. De aannemer zal begin 2014 starten met de uitvoering van dit CPO project.
 
St. Pieter Tilburg is geselecteerd als leverancier voor alle sanitaire artikelen.

St. Pieter verzorgt de tegels in het nieuwe Smarthome woningproject in Waalwijk.

De wereld maakt in rap tempo kennis met de mogelijkheden van internet en smartsolutions. Internet is breed geaccepteerd en multifunctioneel. Het bekijken van foto's speelt zich steeds vaker af achter een pc of laptop dan in een fotoboek.

St. Pieter verzorgt de badkamers en badkamertegels van 107 Woningen in de Bloemenbuurt in Eindhoven.

Aan de Irislaan in deze jaren '30 wijk worden dit najaar 24 unieke koop- appartementen gebouwd. Uniek, omdat je de keuze krijgt uit vijf typen appartementen en 6 lofts met ieder een vrije keuze in plattegronden. Daarvan is er zeker één op jouw lijf geschreven.

St. Pieter verzorgt de badkamers en badkamertegels van 22 Woningen in de Distlerstraat aan de groene Quirijnboulevard in Tilburg.

De woningen voldoen aan werkelijk alle woonwensen: voldoende slaapkamers voor een jong gezin, een forse achtertuin, parkeren op eigen terrein, hoge energieprestatie (tot 25%), een autoluwe straat en één groot park recht voor de deur. Kortom een mooi project om aan mee te mogen werken.

St. Pieter levert de wandtegels en de vloertegels voor de badkamers en toiletten van 53 Woningen in Berkel Enschot.

écht Enschotsebaan is een woningproject dat bestaat uit een mix van duurdere en betaalbare woningen. Die variatie in ruimte, prijs en bouwstijl past naadloos bij het eveneens gemêleerde dorpse. Het buurschap Noordoost betreft 53 woningen.

U bevindt zich hier: Home Projecten

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via