St. Pieter wint Award: Badkamerdetaillist van het jaar 2013

St. Pieter uit Tilburg is in februari 2014 uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2013. Dit werd bekend gemaakt op het Qumedia Event op de openingsdag van de VSK in de Jaarbeurs te Utrecht. 

De award werd voor het vierde jaar uitgereikt. Badkamerondernemers worden aangemeld vanuit de branche, waarna de jury drie finalisten aanwijst. Dit jaar waren de finalisten St. Pieter, installatiebedrijf Wiesenakker uit Rhenen en het Culemborgs Badkamerhuys.

De Award ging uiteindelijk naar St. Pieter. Volgens het juryrapport "Een bedrijf dat bruist van energie".

St. Pieter ging in 1974 aan het gelijknamige plein in Tilburg van start met een badkamer- en tegelhandel. Inmiddels staat de derde generatie Van Oene / Bertens aan het roer van de onderneming die een fraaie showroom aan de Broekhovenseweg bemand en inmiddels een tweede pand in Eindhoven heeft geopend.

Eigenaar Kris van Oene, over de uitverkiezing:

Kris van Oene

We zijn een authentiek familie bedrijf, dat voelt de klant. Ons uitgebreid- en variërend assortiment biedt mogelijkheden voor elk type klant – modern, tijdloos of klassiek – we hebben het allemaal. Onze ruim 2500m² grote showrooms bieden de consument de nodige inspiratie en keuzemogelijkheden.

Wij hebben er bewust voor gekozen om géén gigantische badkamers op te stellen maar om onze klanten een goede indruk te geven van de mogelijkheden in kleine- en gemiddelde ruimtes. Onze slogan zegt het eigenlijk al; "Van eenvoudig tot exclusief".

St. Pieter bedient alle klanten; met een kleine- of grote portemonnee. Al sinds jaar en dag staan wij, als bedrijf, bekend om onze uitstekende service en prijzen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat is te zien aan de beoordeling die onze klanten geven op de totaalinstallaties.

De jury schrijft in haar rapport:"Een bedrijf dat bruist van energie". Een geweldig compliment, evenals de award. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij nu rustig achterover kunnen gaan leunen. Ons doel is om de kwaliteit en service op een nog hoger level te krijgen. Het feit dat wij 'Dé Badkamerdetaillist' voor onze bestaande klanten zijn lijkt me duidelijk, maar wij willen dit uiteraard ook voor onze nieuwe klanten zijn en daar gaan we voor!

Wilt u zelf ervaren wat St. Pieter bijzonder maakt?

Kom dan eens langs in een van onze showrooms in Tilburg of Eindhoven.

U bevindt zich hier: Home Over ons St. Pieter wint Award: Badkamerdetaillist van het jaar 2013

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via