St. Pieter door de jaren heen

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen, plavuizen en vloerverwarming.

Uitbreiding naar Eindhoven

Sinds 2007 zijn de deuren van St. Pieter Eindhoven geopend. Hier vindt u net als in Tilburg het allerbeste op badkamer en tegelgebied. In onze showroom in Eindhoven hebben we diverse opstellingen van verschillende badkamers in verschillende stijlen. Onze collectie is zo uitgebreid dat u niet uitgekeken raakt. Daarnaast vindt u in Eindhoven een zeer uitgebreide selectie wand- en vloertegels en natuursteen om uw badkamer, keuken of een andere ruimte in uw huis aan te kleden. St. Pieter Eindhoven beschikt over een jong dynamisch team, die u graag verder helpt met het maken van de juiste keuzes. Omdat we in onze showroom aan de Limburglaan niet het volledige aanbod konden laten zien hebben wij in december 2010 onze deuren geopend aan de Bruggelaan in Eindhoven. Laat u verbazen en breng een bezoek aan onze vernieuwde showroom !

De dag van vandaag

Het streven naar het bieden van een kwalitatief en gevarieerd assortiment tegen een aantrekkelijke prijs, is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. St. Pieter staat bekent om zijn persoonlijke service. In garanties, maar ook in voorzieningen. Zo zijn onze showrooms allemaal voorzien van een kinderhoek voor onze kleinste bezoekers en een koffiehoek om rustig bij te komen tijdens het sanitair- en tegelshoppen.

St. Pieter en zijn medewerkers maakt uw bezoek graag zo aangenaam mogelijk. Kom daarom langs en overtuig uzelf. Onze professionals helpen u graag verder en laten al uw wensen op het gebied van sanitair, badkamers, natuursteen en tegels uitkomen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op, of stel uw vraag als u één van onze showrooms bezoekt.

Meer in deze categorie: « Bedrijfsfilm
U bevindt zich hier: Home Over ons Door de jaren heen

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via