Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is diep geworteld in de Europese cultuur. En, zoals alleen zo'n groot merk in staat is te doen, is Villeroy & Boch erin geslaagd om haar identiteit te bewaren, en met de tijd mee te gaan.

Traditie, kwaliteit en authenticiteit zijn de klassieke Villeroy & Boch eigenschappen die u van ons kunt verwachten.

Innovatieve kracht, stijl en design inspireren mensen en geeft hen de vrijheid om hun ruimtes te ontwerpen op basis van hun eigen individuele smaak.

Het doel van alle activiteiten op het gebied van duurzaamheid zijn erop gericht om ecologie en economie met succes te combineren. Ze zijn geconcentreerd op het verbeteren van energieverbruik en grondstoffenefficiëntie, het optimaliseren van productieprocessen, het verminderen van de verontreinigende stoffen in afvalwater afval alsmede de uitstoot van CO2 en andere restgassen.


Fotoimpressie

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer in deze categorie: « Sphinx Ink »
U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Overzicht op Merk Villeroy & Boch

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via