Sphinx

De complete badkamerlijnen van Sphinx zijn de basis van waaruit Sphinx het Badkamerconcept ontwikkelt. Complete concepten met een onderscheidende vormgeving waarbinnen ieder mens zijn eigen badkamer kan creëren.

 

 

De complete badkamerlijnen van Sphinx

sphinx300 overview small

Sphinx 300 - Eenvoud en overzicht in ruimte

De serie Sphinx 300 vormt een verademend vanzelfsprekende basis voor de inrichting van uw badkamer. Elementaire functies en puur comfort zijn doeltreffend gevat in duidelijke vormgeving. Een oase van rust en ruimte is de oogst.


sphinx330 overview small

Sphinx 330 - Oase van comfort

Met de badkamerlijn Sphinx 330 wordt op het gebied van badkamerinrichting een nieuw tijdperk ingeslagen. De badkamer als een oase van welzijn en comfort met een exclusief,maar toegankelijk design. Het ontwerp met zachte,lic ht welvende vormen,en bijzonder evenwichtige proporties voldoet aan alle eisen van de moderne lifestyle.


sphinx340 overview small

Sphinx 340 - De tijdloze lijn

Een gestileerd ovaal; harmonieus, evenwichtig, maar bovenal puur. Dit vormt de basis voor de Sphinx 340. Zoals alle grote klassiekers in design, combineert Sphinx 340 optimale functie met heldere vormgeving, ontdaan van modieuze, tijdgebonden elementen. Toegepast ontstaat een eigentijdse badkamer met tegelijk tijdloze kenmerken. Dat maakt de Sphinx 340 tot een duurzame en verantwoorde keuze.


sphinx350 overview small

Sphinx 350 - Elegante verscheidenheid

In het Sphinx 350 badkamerconcept zijn sublieme eenvoud en gebruiksgemak met elkaar verenigd. Massieve randen en een sterke, maar toch lichte constructie geven een gevoel van veiligheid,stabiliteit en comfort. Rechte lijnen in combinatie met ovale vormen verlenen de badkamer een vleugje chique elegantie.


sphinx380 overview small

Sphinx 380 - Innerlijke kracht

De badkamerlijn Sphinx 380 straalt innerlijke kracht uit. Sterke, doorlopende vormen met zachte rondingen geven uw badkamer een evenwichtig karakter. Sanitair én meubels volgen dit principe en vormen samen een volmaakt harmonieus geheel. Geniet van de positieve spanning die deze lijn aan uw badkamer geeft.


sphinx390 overview small

Sphinx 390 - Doordringend design

De esthetische badkamerlijn Sphinx 390 laat zien hoe mooi design kan zijn. Door optimaal gebruik te maken van het keramische productieproces is een veelzijdige badkamerlijn gecreëerd. Het functionele ontwerp en de ongecompliceerde lijnen geven een sterk visueel effect aan uw badkamer.


sfeerfoto

Sphinx 410 - Oase van comfort

Met de badkamerlijn Sphinx 410 wordt op het gebied van badkamerinrichting een nieuw tijdperk ingeslagen. De badkamer als een oase van welzijn en comfort met een exclusief,maar toegankelijk design. Het ontwerp met zachte,lic ht welvende vormen,en bijzonder evenwichtige proporties voldoet aan alle eisen van de moderne lifestyle.


sfeerfoto

Sphinx 420 - Pure eenvoud

Onomwonden onderstreept de Sphinx 420 de filosofie van het badkamerconcept. In één oogopslag herkent u niet alleen de doorgetrokken lijn van de wastafel, maar ook het zeer specifieke karakter van de Sphinx 420. In al zijn eenvoud straalt deze badkamerlijn rust uit. De robuuste wastafels zijn het solide middelpunt van de goed geordende ruimte. Samen met de andere elementen geven zij vorm aan een uitgebalanceerd geheel.


sfeerfoto

Sphinx 430 - Hoogwaardig. Comfortabel. Elegant. Flexibel. Compleet

Sphinx 430 is een zeer veelzijdig, compleet badkamerassortiment dat qua comfort en functionaliteit voldoet aan de hoogste designeisen. Naast een elegant en tijdloos stilistisch design biedt de serie een zeer hoge mate van flexibiliteit bij het ontwerp van luxe badkamers met keramiek, badkamermeubilair en baden van het allerhoogste niveau. Speciale elementen met extra toepassingen voor comfort en veiligheid maken deze nieuwe serie tevens geschikt voor de eisen van de 50+ generatie.


sfeerfoto

Sphinx 450 - Minimalisme in optima forma

In de eenvoud ligt de kracht.' Dat is de filosofie die ten grondslag ligt aan het badkamerconcept Sphinx 450. Het resultaat is een herdefinitie van de uitgangspunten in sanitairdesign; de functie van primaire wasplaats is de laatste decennia verschoven van wastafel naar douche. Originaliteit en puurheid, eenvoud en rust zijn de kenmerken die deze bijzondere serie zijn discrete charme verlenenEén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer in deze categorie: « Riho Villeroy & Boch »

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via