Riho

RIHO is sinds 1992 gespecialiseerd in het vervaardigen van badkamermeubelen van hoge kwaliteit. De kwaliteit van RIHO badkamermeubelen uit zich in het prachtige lakwerk, de naadloos gegoten wastafels met geïntegreerde waskom, de duurzame scharnieren en ladegeleiders, en de halogeen en LED lichtarmaturen.

Alle badkamermeubelen van RIHO zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen en zijn stevig verlijmd met volbeuken drevels.

Om optimale kwaliteit te garanderen, ondrgaan alle badmeubelen een grondige controle voordat ze de fabriek verlaten.

Fotoimpressie

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Meer in deze categorie: « Duravit Sphinx »

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via