Ink

Ink is een productlijn van Sanibell. Sanibell is opgericht in 1978 als importeur van porselein sanitair ten behoeve van nieuwbouw en renovatie. In 1998 is Sanibell begonnen met het ontwikkelen van badkamermeubelen.

Kernpunten van het INK badmeubelprogramma zijn:

  • Alle onderdelen van het badmeubel worden in eigen huis ontworpen geheel naar Nederlandse maatstaven
  • Alle mallen voor wastafels zowel van poly-stone als van porselein zijn door ons ontworpen en worden in zorgvuldig geselecteerde fabrieken gebruikt ten behoeve van onze producten
  • De gehele productie geschiedt in Europa
  • Alle badmeubelen zijn uit voorraad leverbaar


Fotoimpressie

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer in deze categorie: « Villeroy & Boch Dornbracht »

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via