Hansgrohe

Hansgrohe - Ideeën voor de badkamer sinds 1901 - dankzij onze passie voor water, onze liefde voor innovaties en perfectie.

Hansgrohe helpt u om het beste uit water te halen en uw badkamer te veranderen in een plaats om echt te genieten. Zodat u uw dag positief begint – en hem heerlijk ontspannen kunt afsluiten.

Hansgrohe maakt douches en kranen voor badkamers:

  • die de nieuwste stand van de techniek representeren;
  • die qua ontwerp en functionaliteit overtuigen;
  • die geschikt zijn voor iedere smaak en budget;
  • waaraan u lang plezier zult beleven.

U krijgt van ons milieuvriendelijke designproducten van hoge kwaliteit. Producten die u plezier met water bieden. En die uw leven mooier maken.

Fotoimpressie

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer in deze categorie: « Grohe Duravit »

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via