Dornbracht

Dornbracht: deze naam staat sinds 1950 voor de productie van hoogwaardige designmengkranen en -accessoires voor de badkamer. De firma Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG, een mkb-/familiebedrijf in de derde generatie, is met zijn meermaals onderscheiden producten in belangrijke mate bepalend geweest voor de inrichting, architectuur en werkwijzen op het gebied van badkamers en keukens.

Ook buiten de eigen branche geldt de internationaal opererende onderneming met hoofdkantoor in Iserlohn als uiterst innovatief, omdat er flexibel wordt ingespeeld op veranderingen en vooruitgang en toekomstgerichte concepten in de hele waardeketen snel worden geïmplementeerd. Hierdoor wordt de werkgelegenheid veiliggesteld en de duidelijke keuze voor ‘Made in Germany’ bevestigd. Door de jarenlange betrokkenheid heeft Dornbracht daarnaast een naam gevestigd als relevante acteur in de Europese cultuurscene.

Fotoimpressie

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Meer in deze categorie: « Ink Thebalux »

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via