Assenti

Assenti betekent 'een goed gevoel' in het Italiaans en dat is precies de beleving die men bij de badkamerproducten van Assenti krijgt.

Sicilië! De zon, de olijfbomen en de heerlijke Italiaanse sfeer... We hebben er maar één woord voor: "Assenti". Een goed gevoel, een glimlach, een zucht van tevredenheid wanneer u kijkt naar de badkamer van uw dromen.

Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design douchecabines, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Fotoimpressie

Klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer in deze categorie: « Thebalux

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via