Overzicht op merk

Overzicht op merk

Naast een duidelijk overzicht van onze merken, treft u in de artikelen fotoimpressies aan van: Grohe, Hansgrohe, Sphinx, Ink, Riho, Duravit, Dornbracht, Villeroy & Boch, Thebalux, De Ville Products en Assenti.

Assenti betekent 'een goed gevoel' in het Italiaans en dat is precies de beleving die men bij de badkamerproducten van Assenti krijgt.

Sicilië! De zon, de olijfbomen en de heerlijke Italiaanse sfeer... We hebben er maar één woord voor: "Assenti". Een goed gevoel, een glimlach, een zucht van tevredenheid wanneer u kijkt naar de badkamer van uw dromen.

Dornbracht: deze naam staat sinds 1950 voor de productie van hoogwaardige designmengkranen en -accessoires voor de badkamer. De firma Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG, een mkb-/familiebedrijf in de derde generatie, is met zijn meermaals onderscheiden producten in belangrijke mate bepalend geweest voor de inrichting, architectuur en werkwijzen op het gebied van badkamers en keukens.

Design van het merk Duravit. Waaraan herken je eigenlijk 'goed design'? Ten eerste aan de vele internationale designprijzen en -onderscheidingen die aan Duravit-producten zijn toegekend.
Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is een kwaliteitskenmerk en staat voor de perfecte synthese van vorm en functie. Het resultaat is het plezier dat je elke keer weer ervaart wanneer je onze producten gebruikt. En het plezier dat wij ervaren elke keer als we een prijs ontvangen voor onze compromisloze liefde voor kwaliteit.
Hansgrohe - Ideeën voor de badkamer sinds 1901 - dankzij onze passie voor water, onze liefde voor innovaties en perfectie.

Hansgrohe helpt u om het beste uit water te halen en uw badkamer te veranderen in een plaats om echt te genieten. Zodat u uw dag positief begint – en hem heerlijk ontspannen kunt afsluiten.

Ink is een productlijn van Sanibell. Sanibell is opgericht in 1978 als importeur van porselein sanitair ten behoeve van nieuwbouw en renovatie. In 1998 is Sanibell begonnen met het ontwikkelen van badkamermeubelen.

RIHO is sinds 1992 gespecialiseerd in het vervaardigen van badkamermeubelen van hoge kwaliteit. De kwaliteit van RIHO badkamermeubelen uit zich in het prachtige lakwerk, de naadloos gegoten wastafels met geïntegreerde waskom, de duurzame scharnieren en ladegeleiders, en de halogeen en LED lichtarmaturen.

De complete badkamerlijnen van Sphinx zijn de basis van waaruit Sphinx het Badkamerconcept ontwikkelt. Complete concepten met een onderscheidende vormgeving waarbinnen ieder mens zijn eigen badkamer kan creëren.

Uw badkamer is pas áf met een Thebalux badmeubel. Fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubels van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Elk badkamermeubel is volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Villeroy & Boch is diep geworteld in de Europese cultuur. En, zoals alleen zo'n groot merk in staat is te doen, is Villeroy & Boch erin geslaagd om haar identiteit te bewaren, en met de tijd mee te gaan.

Traditie, kwaliteit en authenticiteit zijn de klassieke Villeroy & Boch eigenschappen die u van ons kunt verwachten.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Overzicht op Merk

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via