Montage en installatie van uw badkamer

Bij St. Pieter laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat maken. U bepaalt immers zelf welke prijs u voor welke service betaald.

Badkamermontage mogelijkheden:

U gaat zelf aan de slag - Wanneer u besluit om bij ons de materialen voor uw nieuwe badkamer aan te schaffen en u bent zelf erg handig of maakt gebruikt van vakmensen uit uw eigen kennissenkring, dan zullen wij u alle informatie verschaffen die het u mogelijk zal maken om zelf de badkamer te installeren en te betegelen.

U maakt gebruik van ons netwerk van vaklieden - Vind u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen maar heeft zelf deze contacten niet, geen probleem! Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mensen uit ons netwerk voor de uitvoering van de werkzaamheden. St. Pieter heeft al jarenlang ervaring met deze vaklieden en is er dan ook van overtuigd dat dit zorgt voor een schitterende afwerking.

ALL-IN | alles in één hand en alles onder één dak - St. Pieter Support, wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Het enige aanspreekpunt dat u heeft is St. Pieter. U krijgt van ons één totaalfactuur. In onze showroom wordt u geadviseerd door onze verkoopadviseur en zodra u besluit om door ons de badkamer te laten maken zal de uitvoerder contact met u opnemen en alles met u afstemmen.

Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekert van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maakt u een afspraak via deze website? Dan heeft St. Pieter nog een verrassing voor u!

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Overig Montage en installatie badkamer

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via