Tijdloze badkamers

Warme tinten, natuurlijke materialen en rust kenmerken de tijdloze badkamer. In deze sfeervolle badkamer is wit- en pergamon sanitair helemaal thuis. Vaak wordt er gekozen voor grote tegels voor een extra ruimtelijk effect.

Verwar de term tijdloze badkamer niet met saai of kleurloos. Bij St. Pieter hebben we vele tijdloze badkamers ontworpen en geïnstalleerd. Bijvoorbeeld met gebruik van mozaïek. De kleine, kleurrijke wand- of vloertegels kunnen in tijdloze badkamers prima worden toegepast, vooral als u op zoek bent naar een speels effect in uw badkamer.

Wat in ons ontwerp altijd centraal staat is de balans in vorm, kleur en functionaliteit. Als u een tijdloze badkamer wilt, betekent dat we minder trendgevoelige elementen gebruiken, maar meer teruggrijpen naar badkamer stijlen die al jaren zorgen voor luxe en prachtige badkamers. Badkamers die de tand des tijds met gemak doorstaan.

Fotogalerij

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Badkamerstijlen Tijdloze badkamers

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via