Moderne badkamers

Bij St. Pieter bent u aan het juiste adres voor advies en informatie als u van plan bent een moderne badkamer aan te leggen. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment om uw badkamer in een moderne en trendy stijl in te richten. Strakke lijnen en vormen gecombineerd met moderne kleurstellingen en materialen. Volgens de laatste trends en volledig in stijl. Met onze moderne badkamers geniet u van design en klasse in een bijzonder ontwerp.

Pure vormen zetten de toon bij een moderne badkamer; symmetrie, kubisme, architectonisch, of juist rond en organisch?

Bij St. Pieter kunt u alle kanten uit. Welk idee u ook heeft voor een moderne badkamer, wij helpen u op weg

 

Fotogalerij

Hieronder treft u een fotoimpressie aan van enkele moderne badkamers. Navigeer met uw muis over de foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Badkamerstijlen Moderne badkamers

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via