Aangepaste badkamers

Naast het leveren van badkamers in verschillende stijlen is St. Pieter tevens specialist op het gebied van aangepaste badkamers voor diegene die aangepaste hulpmiddelen nodig hebben om te kunnen genieten van hun badkamer. Aangepaste sanitair is de oplossing voor iedereen die extra hulp nodig heeft in de badkamer.

Voor mensen met ieder hun eigen eisen en wensen, mogelijkheden en beperkingen biedt met merk Linido dé oplossing. Of men nu zelfstandig woont, in een instelling verblijft of daar werkt. Of u jong of oud bent, een lichte of een zwaardere functiebeperking heeft.

Linido heeft een breed assortiment en biedt uitkomst in iedere situatie, zonder concessies te doen aan de keuze voor het interieur. Producten ontwerpen en produceren waarop u kunt vertrouwen, die doen wat ze beloven en waar u lang plezier aan beleeft: dat is ons vak én onze passie.

The comfort of safety

Dag in dag uit willen wij u het comfort van veiligheid laten ervaren: The comfort of safety. Comfort omdat u kunt bouwen op onze duurzame producten, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Maar ook het comfort van een betrouwbaar en betrokken leverancier die alles op alles zet om, samen met u, service op maat te leveren. De Linido-producten zijn verkrijgbaar bij St. Pieter Tilburg en Eindhoven.

Fotogalerij

Navigeer met uw muis over de onderste rij foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Badkamerstijlen Aangepaste badkamers

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via