Badkamerstijlen

Badkamerstijlen

Onder de uiteenlopende badkamerstijlen bieden wij u een ruime keuze in moderne badkamers, klassieke badkamers, tijdloze badkamers en aangepaste badkamers voor minder valide personen.

Klassieke badkamers kenmerken zich door een mix van verschillende stijlvolle elementen zoals rustige, zachte tinten, mooie materialen en klassiek vormgegeven kranen. Bij St. Pieter heeft u een ruime keuze aan klassieke badkamers, ongeacht uw budget. Een klassieke badkamer kan tevens bestaan uit eigentijdse interpretaties van de klassieke stijlen.

Bij St. Pieter bent u aan het juiste adres voor advies en informatie als u van plan bent een moderne badkamer aan te leggen. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment om uw badkamer in een moderne en trendy stijl in te richten. Strakke lijnen en vormen gecombineerd met moderne kleurstellingen en materialen. Volgens de laatste trends en volledig in stijl. Met onze moderne badkamers geniet u van design en klasse in een bijzonder ontwerp.

Warme tinten, natuurlijke materialen en rust kenmerken de tijdloze badkamer. In deze sfeervolle badkamer is wit- en pergamon sanitair helemaal thuis. Vaak wordt er gekozen voor grote tegels voor een extra ruimtelijk effect.

Naast het leveren van badkamers in verschillende stijlen is St. Pieter tevens specialist op het gebied van aangepaste badkamers voor diegene die aangepaste hulpmiddelen nodig hebben om te kunnen genieten van hun badkamer. Aangepaste sanitair is de oplossing voor iedereen die extra hulp nodig heeft in de badkamer.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Badkamerstijlen

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via