Geberit Aquaclean

De wc waarmee u met water wordt gereinigd!

Water heeft altijd een centrale rol gespeeld in het leven van de mens. Water maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Het is verbazingwekkend dat wij ons voornamelijk tevredenstellen met papier.

Ultramodern toilet met geavancerde technologie

Geberit AquaClean is een toilet die terugkeert naar het gebruik van water voor reiniging, de oorspronkelijke bron van frisheid en hygiëne. Een instelbare waterstraal reinigt uw onderlichaam zacht en weldadig. Het is gebruiksvriendelijk en effectief.

Verbetert uw gezondheid en welzijn

Afhankelijk van het model is de douchefunctie voorzien van extra eigenschappen, zoals een oscillerende douchearm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, warme luchtföhn, afstandsbediening of geheugenfunctie.

Hoogwaardige materialen en bedieningsgemak

Geberit AquaClean combineert een geraffineerd ontwerp met comfort en functionaliteit. De AquaClean is verkrijgbaar als toiletzitting of compleet toiletsysteem, afhankelijk van de behoefte en woonsituatie van de klant. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het enige verschil is gelegen in het uitrustingsniveau, dat varieert van basic tot luxueus.

Verbluffende vormgeving voor elk toilet of badkamer

Geberit stelt ook hoge eisen aan het uiterlijk van de producten. De toiletzittingen zijn gemakkelijk te installeren en passen vrijwel op alle standaard keramiekmodellen. De elegante vormgeving van de complete Geberit AquaClean toiletsystemen, verkrijgbaar als wand- of vloerstaand closet, verrijkt elk toilet of badkamer.

Modellen

Geberit AquaClean 4000

Geberit AquaClean 4000
Het basismodel heeft een elegante vormgeving en past op vrijwel elke wc. De uiterst efficiënte douche verwent de gebruiker.

Geberit AquaClean 5000

Geberit AquaClean 5000
Het ontwerp is identiek aan de Geberit AquaClean 5000plus. Deze toiletzitting verandert een standaard wc in een bron van welbehagen en comfort.

Geberit AquaClean 5000plus

Geberit AquaClean 5000plus
Een veelzijdige toiletzitting met alle functies van ee modern luxe toilet.

Geberit AquaClean 8000

Geberit AquaClean 8000
Iedereen die op zoek is naar hoogwaardig design met een vleugje luxe en een focus op de belangrijkste functies valt voor deze wc.

Geberit AquaClean 8000plus

Geberit AquaClean 8000plus
Een schitterend vormgegeven toilet dat gebruiksvriendelijk is en voorziet in alle wensen.


Vergelijk modellen

Klik op het vraagteken op de verschillende modellen te vergelijken. Info


Sfeerfoto's

Hieronder treft u een fotoimpressie aan van enkele klassieke badkamers. Navigeer met uw muis over de foto's om meer voorbeelden te bekijken of klik op een afbeelding om een foto te vergroten.


Eén van onze showrooms bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u één van onze showrooms bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Badkamer specials Geberit Aquaclean

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via