Badkamers specials

Badkamers specials

St. Pieter heeft een aantal leuke specials voor u samengesteld die u absoluut niet mag missen als een badkamer ontwerpt.

De wc waarmee u met water wordt gereinigd!

Water heeft altijd een centrale rol gespeeld in het leven van de mens. Water maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Het is verbazingwekkend dat wij ons voornamelijk tevredenstellen met papier.

Een uitgebreide lijn waterbestendige TV's voor uw badkamer. Van 17", naar 22" tot 26 " (LED). Alle modellen zijn leverbaar als opbouw- of inbouwmodel.

Een radio (en MP3) systeem voor uw badkamer, terras of buitenspa. De Wipod (afstandsbediening) is waterdicht. U kunt zorgeloos genieten van muziek in de badkamer, welk type muzieksysteem u ook kiest.

Met het revolutionaire product SunShower brengt St. Pieter al het positieve van de zon in uw badkamer. Met SunShower wordt u bruin tijdens het douchen. Het badritueel wordt met SunShower een combinatie van water en licht. Uw huid kleurt terwijl u geniet van frisheid en warmte. Sunshower brengt u schoonheid, ontspanning en harmonie van lichaam en geest.

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair Badkamer specials

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via