Dé Badkamer- en Vloerenspecialist

Badkamers – Sanitair – Natuursteen – Tegels – Terrasvloeren & Montage
Badkamers & Sanitair

Badkamers & Sanitair

De badkamer is voor velen van ons een plaats van rust. Een plaats waar we ons met een warme douche voorbereiden op de dag of ons hoofd leegmaken tijdens een uurtje bubbelen in een luxe whirlpool. St. Pieter biedt keuze aan een ruim assortiment complete badkamers en sanitair. Zo vind u bij St. Pieter baden met lichttherapie, whirlpools, luxe stoomcabines en conventionele baden.

St. Pieter levert complete badkamers in verschillende stijlen. We hebben veel badkamer voorbeelden voor u verzameld op de site en in onze badkamer showroom. Verschillende mensen, verschillende wensen. De mogelijkheden voor uw badkamer zijn bij ons dan ook legio.

Laat u verrassen bij de zoektocht naar de ideale badkamer met verschillende interieurs, stijlen, mogelijkheden en opties. St. Pieter heeft complete badkamers, badkamer accessoires en sanitair voor iedereen, in uiteenlopende stijlen en voor verschillende budgetten.

Subcategorieën

Badkamerstijlen

Badkamerstijlen

Onder de uiteenlopende badkamerstijlen bieden wij u een ruime keuze in moderne badkamers, klassieke badkamers, tijdloze badkamers en aangepaste badkamers voor minder valide personen.

Toon items...
Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Bij het ontwerp van een badkamer komt veel kijken. Een besluit om met een bepaald ontwerp verder te gaan, wordt vaak niet over één nacht ijs genomen.

Toon items...
Badkamers specials

Badkamers specials

St. Pieter heeft een aantal leuke specials voor u samengesteld die u absoluut niet mag missen als een badkamer ontwerpt.

Toon items...
Overzicht op merk

Overzicht op merk

Naast een duidelijk overzicht van onze merken, treft u in de artikelen fotoimpressies aan van: Grohe, Hansgrohe, Sphinx, Ink, Riho, Duravit, Dornbracht, Villeroy & Boch, Thebalux, De Ville Products en Assenti.

Toon items...
Montage en Installatie

Montage en Installatie

Ben u zelf ontzettend handig? Heeft u zelf contacten? Of geeft u liever alles uit handen en laat u ons alles van A tot Z verzorgen? Met St. Pieter kunt u alle kanten op!

Toon items...
Sanitair

Sanitair

Sanitair waaronder kranen, douchekoppen, wasbakken, badmeubels, baden, douchebakken en afvoergoten.

Toon items...

St. Pieter uit Tilburg is in februari 2014 uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2013. Dit werd bekend gemaakt op het Qumedia Event op de openingsdag van de VSK in de Jaarbeurs te Utrecht. 

U bevindt zich hier: Home Badkamers & Sanitair

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via