Beton Ciré

Beton Cire is een uniek cementgebonden product dat oorspronkelijk afkomstig is uit Frankrijk en nu verkrijgbaar is in Tilburg en Eindhoven. Naast cement bestaat Beton Cire uit een kunsthars, waardoor het flexibeler wordt. Doordat de vloer en wand wordt afgelakt met een 2 componenten sealer is het vloeistofdicht en gemakkelijk afneembaar, waardoor het ook heel goed kan worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken.

Beton Ciré is nieuw product en is op alle ondergronden te gebruiken, zowel op flexibele als harde ondergronden. Het zorgt voor de unieke uitstraliing van beton. Het product is na toepassing 2 mm dik. Zo kan van uw oude badkamer een ultramoderne badkamer worden gemaakt. Zowel op wanden als vloeren op ijzer als op hout. Dit produkt is ook zeer geschikt voor natte ruimtes (badkamer, douche, sauna, zwembad) en kan zonder breekwerk over uw bestaande tegelwerk geplaatst worden.

Beton Cire – unieke uitstraling

De letterlijke vertaling van beton cire is gewreven beton, en dat is dan ook de uitstraling die u bewerkstelligt. Als Beton Cire eenmaal is aangebracht en opgedroogd, is het een steenachtige stuc, die wordt afgewerkt met een sealer om hem het gewenste uiterlijk en onderhoudsgemak te geven. Beton Cire is bij Design Betonvloer verkrijgbaar in meer dan zestig kleuren, zodat u altijd een kleur kunt kiezen die past bij de uitstraling die u in gedachten hebt. Ook de afwerking hebt u voor het kiezen: wilt u een landelijke uitstraling, of iets dat meer strak en modern is? We kunnen het naar wens glad, in betonlook of juist wat ruwer aanbrengen, waardoor allerlei verschillende effecten en uitstralingen mogelijk zijn.

Fotoimpressie beton Ciré

Klik a.u.b. op de afbeelding om te vergroten en de fotogalerij te openen.


onze showroom in Tilburg bezoeken?

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen en staat de koffie altijd voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met één van onze verkopers maken. Zo bent u verzekert van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden wanneer u onze showroom bezoekt. Bij St. Pieter nemen we graag uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 5321304 of u kunt een afspraak plannen via onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maakt u een afspraak via deze website? Dan heeft St. Pieter nog een verrassing voor u!

U bevindt zich hier: Home Vloeren & Wanden Betonlook Beton Ciré

Support & Advies

Heeft u een vraag of behoefte aan advies?

Tilburg: 013-5321304
Eindhoven: 040-2380150
Of bezoek één van de showrooms.

Volg ons via